produkterna

Våra produkter

Hos oss på Econopack får du tillgång till verklig expertis när det kommer till konstruktion och tillverkning av wellpapp, solidkartong, plast och kombinationer av dessa.

Tillsammans med er tar vi fram en förpackningslösning som lämpar sig bäst för just er produkt. Vi tar hänsyn till alla aspekter såsom material, konstruktion, tryck och design. Med er produktion och era förutsättningar i fokus tar vi fram rätt förpackningslösning till er.

Wellpapp

I wellpapp erbjuder vi allt du kan tänkas önska, både materiellt och kompetensmässigt. Vi konstruerar och producerar smarta förpackningar som både skyddar och exponerar era produkter.

Kartong

Hos oss på Econopack får du tillgång till verklig expertis när det kommer till konstruktion och tillverkning av solidkartong. Tillsammans med er tar vi fram en produkt som är både praktisk och framhäver ert erbjudande.

Presentförpackning

Vi hjälper er att ta fram klädda boxar med tryck. En klädd box är perfekt för er som vill att din kund skall få exklusiv känsla kring er produkt & varumärke.

Special

Utöver wellpapp, solidkartong och klädda boxar kan vi även hjälpa till vid tillverkning av specialemballage. Vi tänker även utanför boxen.

”VI SKRÄDDARSYR EN UNIK FÖRPACKNING EFTER ER PRODUKT FÖR ATT STÄRKA ERT VARUMÄRKE OCH ÖKA ER FÖRSÄLJNING”

”VI SKRÄDDARSYR EN UNIK FÖRPACKNING EFTER ER PRODUKT FÖR ATT STÄRKA ERT VARUMÄRKE OCH ÖKA ER FÖRSÄLJNING”

Vad väntar du på?

Boka in ett teamsmöte och påbörja resan mot en smartare och mer ekonomisk förpackningslösning redan idag.

Jolengatan 19, 431 49 Mölndal   Postadress: Box 16, 431 21

Jolengatan 19, 431 49 Mölndal 

Postadress: Box 16, 431 21