Välj en sida

Om Econopack

Econopack är det lilla företaget med de stora resurserna. Vi tillgodoser kundens förpackningsbehov genom att tar fram, skräddarsy och utveckla effektiva helhetslösningar. Bland våra uppdragsgivare hittar du allt från enmansföretag till multinationella koncerner. En gemensam nämnare i samarbetet mellan oss och våra kunder är den personliga kontakten, närheten och intresset för att hitta de rätta lösningarna.

Econopacks ursprungliga affärsidé var att tillfredsställa kundens förpackningsbehov och erbjuda en helhetslösning. Vi tror fortfarande på vår affärsidé och sedan 1981 har vi sett till att fler får en god förpackningsekonomi genom att tillhandahålla och ta fram helhetslösningar av både konsumentförpackningar och transportemballage.

Vi jobbar med alla tänkbara material och ser inga begränsningar, bara möjligheter. Vi är övertygade om att vi kan ta fram det du behöver och vi kan dessutom testa och säkerhetsställa att kvalitén uppfyller dina krav via vår avancerade testutrustning. Vi mäter bland annat Box compression test (BCT), Edge crush test (ECT), Burst strength test (BST), Flat crush test (FCT) samt Four point bending stiffness; alla enligt ISO-standardens krav.

Bakom våra effektiva helhetslösningar har vi en bred bas av fabriker/leverantörer i båda Sverige och Europa. Vissa av fabrikerna har vi arbetat med sedan början av 80-talet medan andra har tillkommit under vägens gång. Gemensamt för alla fabriker/leverantörer är att de uppfyller våra högt ställda krav när det kommer till miljö och kvalitet.

Våra Kärnvärden

Vi vill inspirera våra kunder och få dem att se sina nuvarande lösningar ur nya och obeprövade perspektiv.

Vi är engagerade i våra kunders affärsutveckling och hjälper dem att på bästa sätt stärka sin verksamhet.

Vi är det lilla företaget med den personliga servicen. Inga tider eller avstånd begränsar vår tillgänglighet.

Vår Process

1. Vi fastställer dina behov

Vi analyserar dina behov och sätter oss in i den existerande förpackningsprocessen för att på bästa sätt kunna presentera en effektiv och ekonomisk helhetslösning. Vi ser alltid till att kunden har samma kontaktperson genom hela processen för att kommunikationen ska fungera bättre och smidigare.

 

2. Vi presenterar lösningen

När vi fått alla uppgifter på plats presenterar vi en heltäckande och ekonomiskt gångbar lösning. Det innebär att vi tillhandahåller prover, ritningar, tryck och lagringsalternativ.

3. Vi levererar

I det sista och kanske viktigaste steget levererar vi den överenskomna lösningen när den godkänts och passerat genom våra rigorösa kvalitetstester. Vi säkrar också upp för framtiden och framtida behov.