Fortfarande trött på tejpen? Låt oss tillsammans ge din kund en bättre förpackningsupplevelse!

ANPASSAT FÖR JUST ER

E-handelslådor med förslutning

Vill ni ha dubbla förslutningstejper så att produkten enkelt kan returneras? Vill du enkelt kunna öppna lådan med perforering? En låda med förslutningstejp kan inte öppnas utan att det syns vilket minskar risken för stölder. Vi tillverkar förpackningen efter dina önskemål!

Vi skräddarsyr förpackningen helt efter dina önskemål!

Frågor och svar om e-handelslådor med förslutning

Vad är e-handelslådor med förslutning?

E-handelslådan kan enkelt fällas ihop och förslutas med hjälp av en förmonterad klisterremsa. Öppna lådan gör man smidigt genom att riva av den perforerade fliken. En tidseffektiv lösning där du slipper handskas med tejp vilket ofta underlättar arbetet i produktion. Du som kund bestämmer allt från material, format, färg och tryck.

Vänligen kontakta oss på info@econopack.se så hjälper vi dig!


Vilka format har era e-handelslådor?

Vi skräddarsyr en lösning efter dina önskemål. Vi hjälper dig att ta fram en specialanpassad förpackning med din produkt och era förutsättningar i fokus. Vi tillverkar allt från små askar till större emballage i kundanpassade format.


Kan ni trycka på era e-handelslådor?

Ja, självklart! Det finns ett flertal olika tryckmetoder beroende vad det är för känsla och kvalitet som önskas. Det tryckmetoder vi använder är: 

Offsettryck – Trycks med plåtar på liner som sedan kascheras på öppen wellpapp. Offset är den finaste tryckmetoden med det skarpaste resultatet. Vill du att din produkt ska ge en premiumkänsla? Då är offset det bästa alternativet!

Digitaltryck – Passar bra för små upplagor av leveranser med flerfärgstryck. Inga plåtar behövs vilket medför att inga kostnader för plåtar tillkommer. 

Flexotryck – Den absolut vanligaste tryckmetoden. Lämpar sig för produktion av större kvantiteter. Trycks med gummikliché direkt på wellpapp vilket är användbart vid enklare tryck.


Vad kostar e-handelslådor?

Kostnaden för e-handelslådor varierar väldigt mycket beroende på vilket material som används, dvs nyfiber eller returfiber samt ytvikt på pappret. Priset regleras även beroende på vilken tryckmetod som används samt hur stora kvantiteter som önskas.

Varmt välkommen att kontakta oss på info@econopack.se så hjälper vi till att ta fram er drömförpackning!


Hur lång leveranstid har ni?

Våra leveranstider är ca 4 veckor efter godkänt korrektur.

Vad väntar du på?

Boka in ett teamsmöte och påbörja resan mot en smartare, mer hållbar och kostnadseffektiv förpackningslösning.

  ANPASSAT FÖR JUST ER

  Skräddarsydda lösningar

  Förpackningar

  Premiumboxar

  Är ni ute efter en unik förpackningsupplevelse?

  e-handel

  E-handelslådor

  E-handelslådor sparar både packtid, är enkel att öppna och ger er kund en exklusive unboxing-upplevelse.