Kom ihåg, alla våra förpackningar går att få med FSC-märkt material från hållbart skogsbruk!

ANPASSAT FÖR JUST ER

E-handelslådor

De e-handelslådor vi tillverkar är helt efter dina önskemål när det gäller material, konstruktion, tryckmetod och storlek. Önskas perforering eller rivtejp? Ska din förpackning levereras i brevlådan? Vill du tillverka lådan i återvunnet material? – Då fixar vi det! Tillsammans skapar vi den bästa e-handelslådan för din verksamhet och produkt!

Hur ser din kundresa ut? Kontakta oss så startar vi arbetet mot

din optimala e-handelslåda!

Frågor och svar om e-handelslådor

Vilka format har era e-handelslådor?

Vi hjälper er att ta fram en specialanpassad lösning med din produkt och dina förutsättningar i fokus. Vi tillverkar allt från små askar till större emballage, du som kund bestämmer formatet på e-handelslådan. 


Kan ni trycka på era e-handelslådor?

Ja, självklart! Det finns ett flertal olika tryckmetoder beroende vad det är för känsla och kvalitet som önskas. Det tryckmetoder vi använder är: 

Offsettryck – Trycks med plåtar på liner som sedan kascheras på öppen wellpapp. Offset är den finaste tryckmetoden med det skarpaste resultatet. Vill du att din produkt ska ge en premiumkänsla? Då är offset det bästa alternativet!

Digitaltryck – Passar bra för små upplagor av leveranser med flerfärgstryck. Inga plåtar behövs vilket medför att inga kostnader för plåtar tillkommer. 

Flexotryck – Den absolut vanligaste tryckmetoden. Lämpar sig för produktion av större kvantiteter. Trycks med gummikliché direkt på wellpapp vilket är användbart vid enklare tryck. 


Vad kostar e-handelslådor?

Kostnaden för e-handelslådor varierar väldigt mycket beroende på vilket material som används, dvs nyfiber eller returfiber samt ytvikt på pappret. Priset regleras även beroende på vilken tryckmetod som används samt hur stora kvantiteter som önskas.

Varmt välkommen att kontakta oss på info@econopack.se så hjälper vi till att ta fram din drömförpackning!


Hur lång leveranstid har ni?

Våra leveranstider är ca 4 veckor efter godkänt korrektur.

Vad väntar du på?

Boka in ett teamsmöte och påbörja resan mot en smartare, mer hållbar och kostnadseffektiv förpackningslösning.

  ANPASSAT FÖR JUST ER

  Skräddarsydda lösningar

  Förpackningar

  Premiumboxar

  Är ni ute efter en unik förpackningsupplevelse?

  e-handel

  E-handelslådor

  E-handelslådor sparar både packtid, är enkel att öppna och ger er kund en exklusive unboxing-upplevelse.