Är du intresserad av en snygg displaykartong för att visa upp dina produkter?

ANPASSAT FÖR JUST ER

Kartong

Kartong är ett 100% pappersbaserat material gjort av cellulosa, dvs förnybar råvara från trä. Ett miljövänligt alternativ för dig som söker en hållbar förpackning med goda enskaper vid återvinning. Vi skräddarsyr förpackningen helt efter dina önskemål. 

Är det dags för en produktförpackning som är 100% återvinningsbar? Vi hjälper dig! 

Frågor och svar om kartong

Vad är kartong tillverkat av?

Kartong består av 100% papper med hög ytvikt vilket gör materialet styvt. Kartong kan tillverkas i nyfiber, returfiber, blekt eller oblekt. Materialet kan lamineras, folieras på bestruket eller obestruket papper med ett eller flera fiberskikt. Möjligheterna är oändliga och vi anpassar produkten precis efter dina önskemål.

Ordet kartong blandas ofta ihop med wellpapp. I förpackningsvärlden är detta inkorrekt då dessa material har helt olika egenskaper. Kontakta oss på info@econopack.se så berättar vi mer!


Kan ni trycka på kartong?

Ja, självklart! Det finns ett flertal olika tryckmetoder beroende vad det är för känsla och kvalitet som önskas. Det tryckmetoder vi använder är:

Offsettryck – Offset är den finaste tryckmetoden med det skarpaste resultatet. Vill du att din produkt ska ge en premiumkänsla? Då är offset det bästa alternativet!

Digitaltryck – Passar bra för små upplagor av leveranser med flerfärgstryck. Inga plåtar behövs vilket medför att inga kostnader för plåtar tillkommer.


Vad kostar kartong?

Kostnaden för kartong varierar väldigt mycket beroende på vilket material som används, dvs nyfiber eller returfiber samt ytvikt på pappret. Priset regleras även beroende på vilken tryckmetod som används samt hur stora kavantiteter som önskas.

Varmt välkommen att kontakta oss på info@econopack.se så hjälper vi er!


Hur lång leveranstid har ni?

Våra leveranstider är ca 4-6 veckor efter godkänt korrektur.


Är kartong återvinningsbart?

Kartong är ett miljövänligt material och kan återanvändas upp till 7 gånger. Ca 80% av alla pappersförpackningar inom EU återvinns. 

Vad väntar du på?

Boka in ett teamsmöte och påbörja resan mot en smartare, mer hållbar och kostnadseffektiv förpackningslösning.

  ANPASSAT FÖR JUST ER

  Skräddarsydda lösningar

  Förpackningar

  Premiumboxar

  Är ni ute efter en unik förpackningsupplevelse?

  e-handel

  E-handelslådor

  E-handelslådor sparar både packtid, är enkel att öppna och ger er kund en exklusive unboxing-upplevelse.