econopack-om

ECONOPACK AB – Del av S-pack koncernen

ECONOPACK AB

Econopack är företaget med enorm kunskap. Med vår erfarenhet kan vi tillsammans med dig trimma packningsmomentet, öka marknadsvärdet och tillgodose en mer ekonomisk förpackning.

”Vår affärsidé är att genom unik kunskap, förpackningsglädje och engagemang erbjuda hållbara förpackningsupplevelser.“

Sedan 1981

Har vi sett till att våra kunder får en god förpackningsekonomi genom att konstruera och utveckla både konsumentförpackningar och transportemballage. Idag ingår Econopack i den familjeägda förpackningskoncernen S-pack. Inträdet 2014 har ökat vår flexibilitet gentemot våra kunder och gjort koncernen än mer konkurrenskraftig i målet att hitta optimala förpackningslösningar.

Vår produktion sker i vår familjeägda well-fabrik samt hos leverantörer både i Sverige och ute i Europa. Vissa av fabrikerna har vi arbetat med sedan starten medan andra tillkommit under åren, allt för att kunna möta våra kunders behov. Gemensamt för fabrikerna är att de uppfyller våra högt ställda krav när det kommer till miljö och kvalitet.
Kvalité har alltid varit A och O för oss på Econopack. För att säkerhetsställa att kvalitén uppfyller dina krav använder vi vår avancerade testutrustning. Vi mäter bland annat Box compression test (BCT), Edge crush test (ECT), Burst strength test (BST), Flat crush test (FCT) samt Four point bending stiffness; alla enligt ISO-standardens krav.

Vad väntar du på?

Boka in ett teamsmöte och påbörja resan mot en smartare och mer ekonomisk förpackningslösning redan idag.

Jolengatan 19, 431 49 Mölndal   Postadress: Box 16, 431 21